jueves, 30 de septiembre de 2010

**Situa't de 0 a 10 (0 gens d'acord, 10 molt d'acord)**

TE2) L’objecte principal de la Tecnologia Educativa és oferir un bon ventall de tècniques per als docents: ______7-->7
CC2) Aprenc tant dels companys com dels materials i consultors: ______ 8-->8
TC1) Els professionals de l’educació han de ser competents en les tècniques que asseguren la correcta transmissió del coneixement : ________ 10--> 10
DT2) La tecnologia es basa en la ciència per la qual cosa és neutral en relació a prejudicis, valors i actituds: _____ 0--> 3 ja he comentat que em referia a que no creia que es basés EXCLUSIVAMENT en la ciència.
CC1) Les aules de la UOC són una comunitat d’aprenentatge: _____ 5-->8
DU2) Els debats virtuals suposen perdre força hores amb poc benefici personal: _____4-->4 (em mantinc mentre no canviïn els debats virtuals d'altres assignatures -exceptuant aquesta-).
TE1) La Tecnologia Educativa per a psicopedagogs consisteix en assegurar un bon domini de les TIC: _______4-->4 segueixo pensant el mateix, hi ha d'haver un bon domini  de les TIC per part dels professionals, però no és l'única funció (ni de lluny) de la TE
DU1) Els debats a la UOC poden millorar moltíssim: ______ 4-->7 aquesta assignatura m'ha sorprès fent-me veure que es poden fer debats molt més apassionants.
TC2) Les TIC són necessàries per transmetre els continguts als alumnes: ________ 5-->5
DT1) El canvi tecnològic determina el canvi social: ________8-->8 em mantinc en la mateixa posició, considero que els canvis tecnològics determinen el canvi social  (com podria considerar-se "determinisme tecnològic") però no vull que s'entengui així. Penso que tant el canvi tecnològic afecta al canvi social com a la inversa (canvi social--determina-->canvi tecnològic).

3 comentarios:

  1. Com pot ser que valoris amb un 0 que la tecnologia es basa en la ciència i que després en el primer mapa conceptual diguis que la ciència crea la tecnologia, es contradictori, no?

    Rosalia.

    ResponderEliminar
  2. és cert Rosalia... amb aquest "O" volia dir que la ciència NO es basa EXCLUSIVAMENT en la ciència, és a dir, que NO és neutral en relació a prejudicis, valors i actituds... que s'ha de valorar en relació a l'entorn (social, econòmic, polític, etc.) tot i que entenc que aquest zero pot semblar contradictori i dur a confusions.

    ResponderEliminar
  3. Hola Eva
    revisant el teu Situa't veig que li dones un 8 a l'afirmació "el canvi tecnològic determina el canvi social" posicionant-te així principalment en el determinisme tecnològic. Després de les feina feta en la PAC1, encara li donaries aquesta puntuació? i si la canviassis, quina puntuació li donaries ara?

    Atentament

    Marian

    ResponderEliminar